Általános Szerződési Feltételek


Felhasználási feltételeink, az áruház használata.
„Távszerződés”
 
FONTOS!
A Full-Gold Kft. által üzemeltetett zuhanykabin.hu internetes áruházban való regisztrációval elfogadom az áruház felhasználási és szállítási feltételeit és köteles vagyok azok betartására.
Amennyiben ennek ellenére saját hibámból, indoklás nélkül nem veszem át a sérülésmentesen szállított, általam rendelt terméket, termékeket, ezáltal anyagi kárt okozva a Full-Gold Kft.-nek. Köteles vagyok a szállítási illetve visszaszállítási költség, Full-Gold KFt felé való megtérítésére, melynek mértékét a Full-Gold Kft. az őt ért anyagi kár mértékében határoz meg. Amennyiben a Full-Gold Kft én hibámból történt anyagi kárát 14 munkanapon belül nem teljesítem, vagy elektronikus levélben, telefonon nem indoklom meg a termék átvételének megtagadását, hozzá járulok hogy a zuhanykabin.hu internetes áruház erre kialakított internetes oldalán az adataimat közzé tegyék mint megbízhatatlan internetes vásárlóét!
A Full-Gold Kft, H-5000 Szolnok Tószegi út 11 székhelyű vállalkozás (melynek adószáma: 12864881-2-16; cégjegyzékszáma: 16 09 006915; telefon száma: +36-56/413-639  a ZUHANYKABIN.HU Internetes áruház üzemeltetője. Mely áruházat az Internet és egy megfelelő eszköz használatával, amit a teljesség igénye nélkül: személyi számítógépnek, mobilkommunikációs eszköznek (mobiltelefonnak), hordozható számítógépnek is hívhatnak http://www.zuhanykabin.hu cím megfelelő helyre való beírása után érhetnek el.
 
Mivel a szerződés úgy jön létre a fogyasztó, mint vevő és a fogyasztónak nem minősülő szervezet, esetünkben a Full-Gold KFt között hogy a szerződés megkötéséhez egy távközlő eszközt használunk a szerződést távollevők között kötött szerződésnek nevezzük.
A Zuhanykabin Online Áruház internetes áruházban mindazok vásárolhatnak, akik regisztrálták magukat honlapunkon és ezzel vásárlási feltételeinket, elfogadták. A Full-Gold KFt a szerződés megkötése előtt de legkésőbb a szerződés megkötésekkor köteles a vevőt tájékoztatni a kormányrendeletben leírt feltételekről. Így a zuhanykabin.hu internetes áruházba való regisztráció a távszerződés elfogadásához (feltételezett elolvasásához) kötött. Regisztrálni illetve meglévő adatainkkal belépni, azokat módosítani  legalább egy termék kosárba helyezése után lehetséges. Regisztráció után azonnal megkezdhetik vásárlásukat a Zuhanykabin Online Áruházában.
A Megrendelőlap elküldésével és annak a Full-Gold Kft által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Zuhanykabin Webáruház (Full-Gold KFt. H-5000 Szolnok, Tószegi út. 11.; adószám: 12864881-2-16; cégjegyzékszám: 16-09-006915; telefon: +36-56/413-639 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között mely megkötendő szerződés a  hatályos jogszabályok alapján nem minősül írásban foglalt szerződésnek, így iktatásra sem kerül! A szerződés nyelve magyar és magyar nyelven kerül megkötésre.
A szerződés megkötése előtt kötelesek vagyunk a fogyasztót tájékoztatni.
 
A cégadatokról:
Cégnév: Full-Gold Kft
Székhely: H-5000 Szolnok. Tószegi út 11
Cégjegyzék szám: 16-09-006915
Adószám: 12864881-2-16
Telefonszám: +36-56/413-639
Felelős személy: Patkós Gábor
 
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól:
A szerződés tárgya a Full-Gold KFt. által üzemeltetett internetes áruházban megvásárolható valamennyi árucikk, melyek lényeges tulajdonságait "A termék adatlapja" gombra való kattintás után tudhat meg részletesen.
 
Az ellenszolgáltatásról:
Beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettségeket is. Az ellenszolgáltatás a termék ára, a kapcsolódó fizetési kötelezettségek a vásárolt termék kiszállítási díját jelentik. A termékek mindenkori ára a termék adatlapján található, amely Magyar Forintban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFA-t.
 
 A szállítási fizetési feltételekről:
1. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A házhoz szállítást a Full-Gold KFt saját maga vagy megbízásából futárszolgálat illetve a Magyar Posta végzi.

A házhoz szállítási szolgáltatás nem ingyenes!
 
A pontos szállítási költségeket és a házhoz szállítás időpontját a Full-Gold Kft telefonon keresztül minden esetben előzetesen egyezteti Önnel.

A Futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.
 
Szállítási díjtáblázat:
 
A szállítás költsége Magyarország területén belül egységesen 5000 Ft/ zuhanykabin.
 
Szállítási határidők
2-15 napon belül, amely a visszaigazolástól számítandó.


2. FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Fizetés
Fizetni az alábbi módokon lehet: 
 
- utalással történő fizetés - a vásárló banki átutalással fizeti ki a terméket. A megrendelés után átutalásos számlát állítunk ki, melyet elküldünk a megrendelőnek, ennek alapján a vásárló a Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12050002-01028451-00100002 számlaszámra átutalja a termék ellenértékét, amint a beérkezésről a banktól értesítést kapunk felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot, és egyeztetetés után kiszállítjuk a terméket a kért címre.
- készpénzzel történő fizetés - A vásárló az összeg 30%-át előlegként befizeti a Full-Gold Kft-nek a Raiffeisen Bank Zrtn-nél vezetett 12050002-01028451-00100002 számlaszámra. A fentmaradó részt a vásárló a kiszállításakor fizeti ki a futárnak. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levélalapján minden költséget tartalmaz. A megrendelés után szállító levelet állítunk ki, melyet leküldünk a megrendelőnek, és ennek alapján végzi el a futár a termék kiszállítását. A kiszállított termék kifizetését átvételi elismervényen kell dokumentálni, amit aláír a megrendelő és a futár is. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Amint beérkezett a termék ellenértéke, elkészítjük a készpénzfizetési számlát és postán elküldjük a vásárlónak.
 
Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
A Shop rendszere jelenleg nem támogatja a hitelkártyás és egyéb Online fizetési megoldásokat. Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a Mozaik Kerámia Szaküzletben  (5000 Szolnok. Tószegi út 11.) átveheti, amikor is a helyszínen az átvételkor kell a számla végösszegének megfelelő ellenértéket átadni.

Házhozszállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak illetve postának fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad.

Ön minden esetben postai úton részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Mozaik Online Áruháztól.
Az elállási jog feltételeiről:
Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Full-Gold Kft köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön, azaz a fogyasztó viseli. A fogyasztót ( Önt ) ezen felül egyéb költség nem terheli. A Full-Gold KFt azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Amennyiben a Full-Gold Kft a Vevő részére nem küldi meg a törvényben előírt írásbeli megerősítést, úgy az utólag megküldött írásbeli megerősítés kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja az elállás jogát.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.
Írásban történő elállás esetén a vevőnek elegendő az elállási nyilatkozatát, igazolható módon, 8 munkanapon belül feladni mely feladásnak a költsége önt terheli, ami után a visszavásárlási garancia a fentebb leírtak alapján érvényesíthető.
Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli.
Vásárlási szándékától – indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül – rendelése feldolgozási folyamata során is elállhat. Segítségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.
A kormányrendeletben foglaltaktól, adott esetben csak a Vevő javára térhetünk el.
 
Kifogások érvényesítésének lehetőségeiről:
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre Full-Gold KFt-hez  5000 Szolnok Tószegi út 11. címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a +36-202109575-ös vagy +36-56/413-639-es telefonszámot. Illetve személyesen a fent megadott címen is megteheti észrevételeit.
 
Szavatossági feltételekről:
A Mozaikkerámia Webáruház az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.
Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.
Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül érvényesíti csereigényét, a terméket kicseréljük.
Rendeltetésszerű használat mellett, 3 munkanapon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.
A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben a Full-Gold Kft, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

Minőségi garancia
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre Full-Gold KFt, Mozaik Kerámi Szaküzlet 5000 Szolnok Tószegi út 11. címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a 06302109575-ös vagy +36-56/413639-es telefonszámot.
 
Szolgáltatásunk garanciája
Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.
 
A távszerződés megkötésével
 • A Szállító köteles postai utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, „készlethiány” úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat, szállítási költséget készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
 • Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.
 • Amennyiben a Szállító a szerződésben meghatározott módon helyettesítő áruval teljesít, az elállási jog gyakorlása folyamán az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket a Szállító viseli.
 • A Szállító nem követelhet a Vevőtől ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít amelyet a Vevő nem rendelt meg.
 • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a  Szolnok városi Bíróság illetékességét kötik ki.
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
A Full-Gold KFt. a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak (kiszállító) átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

A webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Full-Gold KFt. azonban csak a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogadja el. A Magyar Köztársaság területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállítás tehát nem lehetséges. Minden ilyen megrendelés és a regisztráció, annak ellenére, hogy a regisztráció és a rendelés lehetősége fennáll, érvénytelennek minősül, és törlésre kerül.
Megrendeléshez regisztrált felhasználónak kell lennie. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatok a gyorsabb és rugalmasabb vásárlást, számlázást és szállítást segítik. Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről és árainkról.
 
Vásárlás menete:
Üdvözlöm a Zuhanykabin.hu internetes áruházban!
Böngészés
A Zuhanykabin.hu internetes szaküzlet online áruházában felhasználó létrehozása, azaz regisztráció nélkül is nézelődhet, tájékozódhat, ismerkedhet a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, árainkkal.
Termékeinket kategóriák szerint soroltuk be. A különböző kategóriák az áruház bal oldali részében található termékkategória menüsorból választhatóak ki. Egy kategórián belül több alcsoport található, melyek a könnyebb eligazodást szolgálják.
A termék adatlapja nevű gombra kattintva a kiválasztott terméket részletesen leíró oldalra jut. A részletes leíró oldalon található képre kattintva a termékkép felnagyítható.
Keresés
A Zuhanykabin.hu internetes szaküzlet online áruházában (www.Zuhanykabin.hu) az oldalak felső oldalán található a "Keresési mező", mellette egy "nagyító" kinézetű gombbal. A mezőbe kell beírni a keresendő termék bármelyik szavát vagy szórészletét. Majd kiválasztani azt a termékkategóriát, amiben esetleg a keresendő termék szerepelhet.  A "nagyító" gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen megjelennek mindazon termékek, szolgáltatások, tartalmak, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel.
Vásárlás
 1. Vásárlási szándékát legalább egy termék kosárba való helyezésével foganasíthatja. Mégpedig az áruház oldalain megvásárolható termékek alatt található a ''Kosárba''  „Beteszem a kosárba” gombra kattintva. Amikor is még nem vásárolja meg a terméket, csak behelyezte az Ön virtuális kosarába. Ekkor megjelenik az Ön kosarának részletes tartalma és annak aktuális értéke. Kosara tartalmát a vásárlás alatt bármikor, bármennyiszer módosíthatja, a + - gombok használatával illetve törölheti vagy megrendelheti.

 2. Amennyiben vásárlását befejezte, kattintson a „kosár” gombra és kosarának tartalmát ellenőrizze. Amennyiben regisztrált felhasználó akkor itt kell megadnia a regisztrációkor ön által megadott adatokat. Vagy ha nem visszatérő vásárlója az oldalnak kattintson a regisztráció menüpontra, ahol értelemszerűen töltse ki a vásárláshoz szükséges adatokat.

 3. A személyes adatai automatikusan megjelennek a számlázási és a szállítási űrlapon, ahol lehetősége nyílik személyes adatainak megváltoztatására, és ha rendelkezik akciós promóciós kóddal, azt itt is megadhatja.  A rendszer a szállítási költséget nem számolja a rendelés összegéhez. A folytatáshoz kattintson a "Tovább" gombra.

 4. Kérjük, ellenőrizze megrendelését még egyszer. A + - gombra kattintva módosíthatja, illetve akár törölheti is megrendelését. Ezután jelölje be az ön által választott átvételi módot. Amennyiben bármi  megjegyzése észrevétele lenne, kérjük a megjegyzés rovatba jelezze számunkra. Ha mindent megfelelőnek talált, a ''Megerősít'' gombra kattintva érvényesítheti megrendelését.

 5. Rendeléséről minden esetben maximum 48 órán belül visszaigazolást kap e-mailben. Megrendelését követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, a rendelés megerősítésével, teljesítésével kapcsolatban.
Félrekattintások kijavításának technikai feltételei:
A Zuhanykabin Online Áruház internetes áruházban a félrekattintások és adatbeviteli hibák kijavításának lehetőségét a „Kosár” menüpontba való navigálás után alkalmazhatja, ahol látható a kiválasztott termék megnevezése, a darabszám, illetve az ÁFA-val növelt vételár is. A doboz alján az összes fizetendő vételárat látja. Amennyiben változtatni szeretne rendelésén úgy a darabszám alatt található + illetve – gombra való kattintással teheti ezt meg. Ha téves terméket választott úgy a – gombot addig kell nyomni, amíg a termék eltűnik a listáról. Amennyiben az összes terméket ezzel a módszerrel törli úgy az ön virtuális kosara kiürül. A darabszámok változtatása is ugyan ezen műveletek végrehajtásával kivitelezhető.
Adatainak módosítása:
A Full-Gold KFt lehetőséget nyújt a felhasználónak adatai módosításához, illetve regisztrációjának megszűntetéséhez az adatai módosítása menüpontban.

A Full-Gold KFt. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a Zuhanykabin.hu webáruházhoz való internetes csatlakozás miatt következett be!
A Full-Gold KFt. fenntartja a jogot, hogy a Zuhanykabin.hu webáruház szerződési feltételeit részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház szerződési feltételei és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A webáruház szerződési feltételei mindaddig hatályban maradnak, amíg a Full-Gold KFt. a Zuhanykabin.hu webáruház-szolgáltatást biztosítja.

Viszonteladókat nem áll módunkban a Zuhanykabin Online Áruházon keresztül kiszolgálni, őket kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz.

Ügyfélszolgálat: (http://www.zuhanykabin.hu/elerhetosegek.html)
Full-Gold Kft.
5000 Szolnok, Tószegi út 11.
Tel.: 06 (56) 413-639
Fax: 06 (56) 413-639
E-mail: gabor.patkos@aqualifecabin.eu

mozaik Webáruház
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés