Aqualife zuhanykabinok - a megfizethető luxus

2017. október 11. - szerda// mozaikkeramia.hu //

Aqualife zuhanykabinok - a megfizethető luxus

Persze maradhatunk az egyszerűbb, „fapados” modelleknél is, ugyanakkor egy hidromasszázsos zuhanykabinnal igazi wellness-központtá tehetjük a fürdőszobát. Az Aqualife termékek megfizethető áron kínálnak páratlan kényeztetést!

Egyszerű, de nagyszerű
Szűkös pénztárca, vagy helykínálat esetén sem kell lemondanunk a minőségről!  Az Opal 508 C vagy az Opal 509 zuhanykabinok bármekkora fürdőszobába könnyedén beszerelhetők, áruk pedig igazán vonzóvá teszik őket. Mindkét modell többféle méretben is kapható, az Opal 508-ból ráadásul létezik fekete és fehér változat is, így biztosan passzolni fog fürdőszobánk stílusához.

Pezsegjünk!
A hidromasszázzsal felszerelt zuhanykabin ma már egyáltalán nem csak a tehetősebbek kiváltsága! A Brill 8810 A vagy a Brill 8081 kedvező árfekvésükkel és széles funkciókínálatukkal vívták ki a népszerűséget. Mindkét modellben több jet biztosítja a megfelelő hátmasszírozást, a trópusi zuhany funkcióval pedig a frissítő záporok élményét élhetjük át a fürdés közben. Az Aqualife Brill  emellett belső világítással is rendelkezik, így könnyedén meghitt hangulatot teremthetünk a kabinban.

Fényűzés a tusolóban
Ha lehetőségünk van egy kicsit mélyebben a pénztárcánkba nyúlni, válasszuk az Aqualife Brill 8810A modellt, mely elegáns fehér és fekete színekben, és több méretben is kapható. Korszerű tulajdonságait felsorolni is nehéz: trópusi zuhany, digitális vezérlő, mágneses ajtózár stb. Az 50 cm magas zuhanytálcába ülőkét is építettek, így igazán kényelmesen tisztálkodhatunk. Vagy hallgathatjuk a rádiót, mert az is van a kabinban, sőt, telefonálhatunk is a beépített hangszórókkal és mikrofonnal! A kellemes fényekről pedig a tető- és panelvilágítás gondoskodik.

Nagymenők
Avagy a zuhanykabinok királyai! A termékpaletta csúcsán elhelyezkedő kabinok minden extra igényt kielégítenek. Óriási méretükkel, stílusos megjelenésükkel és speciális funkcióikkal a fürdőszoba ékkövévé válnak. A Brill 8882 kerámiabetétes csapteleppel és önálló fertőtlenítő rendszerrel könnyíti meg a tisztántartást, a kényelemről pedig a párnázott kapaszkodó és a hátmasszírozó gondoskodik. „Kistestvére”, a Brill 8882 is akkora, hogy akár táncolni is lehetne benne! 136x136x210 cm-es méretével nem éppen garzonokba való, viszont ki se akarunk majd jönni belőle, miután beszerelték. A beépített vonalas telefon, a rádió és a ledes világítás természetesen nem maradhatott ki ebből a típusból sem!

Tekintse meg webáruházunk Aqualife zuhanykabinjait, és rendelje meg kedvencét még ma!
Tetszett blogbejegyzésünk? Ne felejtse el megosztani ismerőseivel is!
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?