​Fekete szépség a fürdőszobában

2022. február 17. - csütörtök// Ravak.hu //

​Fekete szépség a fürdőszobában

Minden a régi, csak a szín változott – bemutatjuk az új RAVAK 10° FREE BLACK csaptelep termékcsaládot, melynek kéz felé forduló kialakítása és rendkívül kényelmes használata már ismerős lehet, azonban stílusos fekete árnyalata igazi újdonságnak számít! Amennyiben szeretnél még többet megtudni a RAVAK első fekete csaptelep-sorozatáról, akkor olvass tovább, 8+1 pontba szedtük a legfontosabb tudnivalókat, melyek segítenek, hogy jobban megismerd a minimalista 10° FREE csaptelepek fekete változatait!

1. A 10° Free Black csaptelepek megbízhatósága már az alapanyag használatnál megmutatkozik, ugyanis magas minőségű sárgarézből készülnek, felületük optimális vastagságban krómozott, illetve matt fekete árnyalattal színezett.

2. A 10° Free Black csaptelepek különféle tesztfolyamatokon esnek át, ilyen például az  ergonomikus zárószelepen elvégzett nyitásteszt, amely garantálja a kényelmes és egyszerű használatot, illetve a több, mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor, amely elsősorban a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért kezeskedik! Mindemellett pedig a kerámia kartusok 30 éves élettartam tesztnek is kivannak téve! 

3. A 10° Free Black csaptelepek műanyag szűrőkből álló perlátorral rendelkeznek, melyeken gyakorlatilag nem tapad meg a vízkő! 

4. A 10° Free Black csaptelepek fekete matt felületükkel vonzzák a tekinteteket és stílusos megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobai enteriőrnek!



5. A 10° Free Black csaptelep termékcsaládban mosdó-, bidé-, kád- és zuhanycsaptelepek, illetve termosztátos és falba süllyesztett csaptelepek is megtalálhatóak, így könnyedén harmóniát teremthetsz a fürdőszobában!



6. A 10° Free Black csaptelepek Krystof Nosal cseh designer nevéhez köthetőek, aki termékeinkkel rendszeresen részt vesz különböző rangos versenyeken ‒ jelölték a Czech Grand Design díjra, továbbá az EDIDA, Top Design és a Red Dot díjak nyertese!

7. A 10° Free Black csaptelepekre 3 év jótállást vállalunk, illetve fontos megemlíteni azt is, hogy szóban forgó termékeinket független szakértők igazolják, mi több megfelelnek a szigorú EU szabványoknak is!



8.  A 10° Free Black csaptelepek tisztításához, karbantartásához a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk, amely könnyedén eltávolítja a zsíros lerakódásokat és a vízfoltokat!

+1 A RAVAK kínálata hamarosan még több stílusos fekete szaniterrel és fürdőszobai kiegészítővel bővül!



Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő csaptelepeket, amennyiben kíváncsi vagy teljes termékkínálatunkra, kattints ide! 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?