Kerti tároló? Hétvégi ház? PVC-padlót bele!

2017. március 23. - csütörtök// mozaikkeramia.hu //

Kerti tároló? Hétvégi ház? PVC-padlót bele!

Hamarosan beköszönt a tavasz, mely hagyományosan a kültéri építési munkálatok ideje. A PVC-padló sokrétűen felhasználható burkolóanyag, melynek felhasználási köre beltéren még nem ér véget. Bejegyzésünkben bemutatjuk, milyen alternatív helyszíneken alkalmazhatjuk a műanyag alapú padlózatot!

A PVC-padló: praktikusság mindenek felett
Néhány évvel ezelőtt talán még az iskolai tornatermekkel azonosítottuk a PVC-padlót, ám annak színvonala azóta óriási fejlődésen ment keresztül. Tévhit, hogy a PVC-padló külalakja minden esetben kívánnivalót hagy maga után, sőt!
PVC-padló választásával a fapadló, mint a Graboplast Grabo PlankIt Baratheon vagy mediterrán padlólapok külalakjával gazdagíthatja a kültéri helyiségeket, ám mindezt úgy, hogy közben él a műanyag alacsony fenntartási igényének előnyével. A Graboplast termékei például élethűen jelenítik meg még az exkluzívabb laminált padlók és svédpadlók mintázatát is.  Hétvégi házakba, ahol a ritka használat miatt nem lenne igazán kifizetődő drágább hidegburkolatot választani, a PVC-padló alkalmas a közösségi terekbe, de a vizes helyiségekbe is.

Tudta…?
  • A PVC-padló esetében is különböző kopásállósági kategóriák léteznek. Kopásállóságtól függően a műanyag padló akár évtizedekig eredeti fényében ragyoghat.
  • Közismert a PVC-padló kiváló hangszigetelő képessége, ezért ideális ott, ahol nagyobb zajjal járó munkálatokat végeznek – például garázsokban, műhelyekben.
  • Nem fogja a koszt, és felületén – a külső helyiségekben egyébként gyakorta előforduló – porréteg sem feltűnő. Ha pedig takarításra kerül a sor, szintén nem kíván extra „bánásmódot”: a szokásos felmosószett bőven megteszi.
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?