Meglepő újdonság: RAVAK SLIM kádak vékony peremmel

2020. december 01. - kedd// Bíró Zoltán //

Meglepő újdonság: RAVAK SLIM kádak vékony peremmel

​Egyszerre stílusosak, praktikusak és kényelmesek – ha eddig úgy gondoltad, hogy mindez nem lehet a tiéd amennyiben egy szimpla téglalap alakú kádat választasz fürdőszobádba, akkor tarts velünk, bemutatjuk a RAVAK CITY, CHROME és FORMY kádak SLIM változatát, mert 2020-ban a legnépszerűbb egyenes akrilkádak vékony peremmel hódítanak és nem csak komfortos használatot, de ötletes megoldásokat is ígérnek!

Legújabb trend

Az új SLIM kádak esetében a kád pereme csupán 18 mm, ezáltal tökéletesen illeszkedik a falhoz és lehetővé teszi a zavaró átmenetektől mentes egységes összkép létrehozását.

A tökéletesen harmonikus végeredmény eléréséhez – amennyiben nem a kád körbeburkolása mellett döntesz – a szóban forgó produktumokhoz használhatsz MDF faforgácslemez elülső- és oldallapokat, melyek tölgy, dió, szatén fa, illetve fehér színekben érhetőek el és hibátlanul passzolnak a 180 x 80 cm-es RAVAK SLIM kádakhoz. 

Fontos információ: A RAVAK új SLIM sorozatában megtalálható kádakhoz nem kompatibilisek a klasszikus akril elülső- és oldallapok! 


Praktikusra hangolva

Amennyiben kedveled az ötletes megoldásokat, van egy tippünk: Az új RAVAK SLIM kádakat körbefalazhatod, így további tárolóterületet hozhatsz létre a peremek körül és helyet biztosíthatsz mindennek, amire fürdés közben szükséged lehet!


Stílusosan burkolva

Amennyiben fontos számodra a design, adunk egy új nézőpontot: Gondolj a kádfalra úgy, mint a fürdőszoba stílusos elemére, amíg a helyiségben használt csempével burkolva észrevétlenül beleolvadhat az enteriőrbe, addig eltérő anyagok használatával éppen, hogy középpontba kerülhet, meghatározva ezzel a tér megjelenését.


Neked ajánljuk

A City Slim kád kényelmes, nagyméretű fürdőteret kínál, megjelenése mégsem hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns.A Chrome Slim kád a klasszikus formavilágot a maximális kényelemmel ötvözi és funkcionális kialakításának köszönhetően sokoldalú használatot biztosít, ugyanis nem csak fürdéshez, de zuhanyzáshoz is használható.A Formy 01 és 02 Slim kádak a modern és minimal stílus kedvelőinek kedveznek, egyedi formai kialakításukkal észrevétlenül kölcsönöznek stílusos megjelenést a fürdőszobának.


Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő SLIM kádat, fedezd fel az összes kádat, amely vékony peremmel hódít! 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?