Garancia

VÁSÁRLÁSI GARANCIÁINK
 
Garanciális feltételek
A Zuhanykabin.hu Webáruház az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.
Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető.
Amennyiben a termék gyári hibásan kerül szállításra és a hiba a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül érvényesíti csereigényét, a terméket kicseréljük.
Rendeltetésszerű használat mellett, 3 munkanapon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Ha a termék 14 napon belül nem javítható, a terméket kicseréljük.
A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben a Full-Gold Kft, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.

Minőségi garancia
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre Full-Gold Kft, Mozaik Kerámia Szaküzlet 5000 Szolnok Tószegi út 11 címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a 061-445-2142 s telefonszámot.
 
Szolgáltatásunk garanciája
Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.
 
VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA
 
14 nap visszavásárlási garancia. Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek, és 14 napon belül érvényesíti visszavásárlási igényét a 17/1999. Kormányrendelet értelmében minden kötöttség nélkül visszafizetjük az árát.
 
Az elállási jog feltételeiről:
Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Full-Gold Kft köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön, azaz a fogyasztó viseli. A fogyasztót ( Önt ) ezen felül egyéb költség nem terheli. A Full-Gold Kft azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.
Írásban történő elállás esetén a vevőnek elegendő az elállási nyilatkozatát, igazolható módon, 14 munkanapon belül feladni mely feladásnak a költsége önt terheli, ami után a visszavásárlási garancia a fentebb leírtak alapján érvényesíthető.
 
A távollevők között kötött szerződés: (17/1999. Kormányrendelet)
 
A Full-Gold KFt, H-5000 Szolnok. Tószegi út 11 székhelyű vállalkozás (melynek adószáma: 12864881-2-16; cégjegyzékszáma: 16 09 006915; telefon száma: +36/1-445-2142 a zuhanykabin.hu Internetes áruház üzemeltetője. Mely áruházat az Internet és egy megfelelő eszköz használatával, amit a teljesség igénye nélkül: személyi számítógépnek, mobilkommunikációs eszköznek (mobiltelefonnak), hordozható számítógépnek is hívhatnak a http://www.zuhanykabin.hu cím megfelelő helyre való beírása után érhetnek el.
 
Mivel a szerződés úgy jön létre a fogyasztó, mint vevő és a fogyasztónak nem minősülő szervezet, esetünkben a Full-Gold Kft. között hogy a szerződés megkötéséhez egy távközlő eszközt használunk a szerződést távollevők között kötött szerződésnek nevezzük.
A zuhanykabin.hu internetes áruházban mindazok vásárolhatnak, akik regisztrálták magukat honlapunkon és ezzel vásárlási feltételeinket, elfogadták. A Full-Gold Kft a szerződés megkötése előtt de legkésőbb a szerződés megkötésekkor köteles a vevőt tájékoztatni a kormányrendeletben leírt feltételekről. Így zuhanykabin.hu internetes áruházba való regisztráció a távszerződés elfogadásához (feltételezett elolvasásához) kötött. Regisztrálni illetve meglévő adatainkkal belépni, azokat módosítani  legalább egy termék kosárba helyezése után lehetséges. Regisztráció után azonnal megkezdhetik vásárlásukat a Zuhanykabin.hu Online Áruházban.
A Megrendelőlap elküldésével és annak a Full-Gold KFt által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Zuhanykabin.hu Webáruház (Full-Gold Kft. H-5000 Szolnok, Tószegi út 11; adószám: 12864881-2-16; cégjegyzékszám: 16 09 006915; mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között mely írásban kötött szerződésnek minősül! A szerződés nyelve magyar. A szerződés iktatásra kerül és a későbbiek folyamán hozzáférhető.
A szerződés megkötése előtt kötelesek vagyunk a fogyasztót tájékoztatni.
 
A cégadatokról:
Cégnév: Full-Gold Kft
Székhely: H-5000 Szolnok. Tószegi út 11 Cégjegyzék szám: 16-09-006915
Adószám: 12864881-2-16
 
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól:
A szerződés tárgya a Full-Gold Kft. által üzemeltetett internetes áruházban megvásárolható valamennyi árucikk, melyek lényeges tulajdonságait "A termék adatlapja" gombra való kattintás után tudhat meg részletesen.
 
Az ellenszolgáltatásról:
Beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettségeket is. Az ellenszolgáltatás a termék ára, a kapcsolódó fizetési kötelezettségek a vásárolt termék kiszállítási díját jelentik. A termékek mindenkori ára a termék adatlapján található, amely Magyar Forintban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFA-t.
 
 
A szállítási fizetési feltételekről:
 
1. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A házhoz szállítást a Full-Gold Kft. saját maga vagy megbízásából futárszolgálat illetve a Magyar Posta végzi.

A házhoz szállítási szolgáltatás nem ingyenes!
 
A pontos szállítási költségeket és a házhoz szállítás időpontját a Full-Gold Kft telefonon keresztül minden esetben előzetesen egyezteti Önnel.

A Futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.
 
 
2. FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Fizetés
Fizetni az alábbi módokon lehet:
·         utalással történő fizetés - a vásárló banki átutalással fizeti ki a terméket. A megrendelés után átutalásos számlát állítunk ki, melyet elküldünk a megrendelőnek, ennek alapján a vásárló a Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12050002-01028451-00100002 számlaszámra átutalja a termék ellenértékét, amint a beérkezésről a banktól értesítést kapunk felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot, és egyeztetetés után kiszállítjuk a terméket a kért címre.
·         készpénzzel történő fizetés - A vásárló a  teljes összeget a kiszállításakor fizeti ki a futárnak. A kiszállított termék kifizetését átvételi elismervényen kell dokumentálni, amit aláír a megrendelő és a futár is. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!.
 
Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
A Shop rendszere jelenleg nem támogatja a hitelkártyás és egyéb Online fizetési megoldásokat. Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatást nem igényelt, abban az esetben a megrendelt terméket a Mozaik Kerámia Szaküzletben  (5000 Szolnok. Tószegi út 11.) átveheti, amikor is a helyszínen az átvételkor kell a számla végösszegének megfelelő ellenértéket átadni.

Házhozszállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak illetve postának fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad.

Ön minden esetben postai úton részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Zuhanykabin.hu Online Áruháztól.
 

Oldal újratöltése ...
MégsemMentés