Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendelések feldolgozása, a kiszállítás és az ügyfélszolgálat a megszokott módon zavartalanul üzemel tovább. Az üzletünk 03.08-03.22 között NYITVA TART. 
Bővebben
product product product

Komplett fürdőszobabútor, Bannio Easy Kyra Sandy Walnut 70cm 72999-K

39 vásárlói értékelés

Gyári cikkszám: 72999-K Szélesség: 70 cm Gyári cikkszám: 72999-K Mosdó típusa: Kyra mosdó Bútor színe: Sandy Walnut Bútor típusa: függesztett Ismerje meg modelljeinket és válasszon az Önnek megfelelő szín - , forma- és méretválasztékból, és ne feledje, hogy bármelyik bútor mellett is dönt: kényelmet, praktikumot és funkcionalitást adunk Önnek! A BANNIO termék használata során valóban a komfort érzését adja. A bútor családok között válogatva legyen szempont a fürdőszoba szekrényben is, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön és Ön valóban jól érezze magát a reggeli készülődés vagy a nap végén való kikapcsolódás során. A nagy fiókok teljes mélységben nyithatóak, így könnyen átláthatóvá válik, hogy hová tettük a hajszárítót, fésűt, borotvát, de mélységükben akár a flakonok, kéztörlők is jól elférnek; a kisebb rekeszekben jól tárolhatók az apróbb piperék. Amennyiben kiegészítő szekrényre van szüksége polcos, állószekrényekkel bővítheti a tárolóhelyek számát. Az Ön kényelmét szolgálja az is, hogy minden ajtó és fiók fékezőmechanikával illetve csapódásgátlóval felszerelt, így zajmentesen nyithatók és csukhatók.

Ára:125.600 Ft/db
Árgarancia Olcsóbbat tud?
Szállítási idő: 5-10 munkanap
Szállítási költség: 3.890 Ft
Garancia: 1 év
Mennyiség:
- +
    db
Összesen: 125.600 Ft/db
Részletes leírás
Technikai leírás
Típusa : Komplett bútor
Fürdőszobabútor anyaga :
Színe : A képen látható Fényes Antracit
Méret : Tükör: 70x2,6x70 cm (szélesség/mélység/magasság), Alsó bútor: 69,5x45x56,5 cm (szélesség/mélység/magasság)
Garancia : Vásárlástól számított 2 év
Gyártó : Bannio
Származási hely : Spanyolország

Cikkszám 22313
Gyári cikkszám: 72999-K
Szélesség: 70 cm
Gyári cikkszám: 72999-K
Mosdó típusa: Kyra mosdó
Bútor színe: Sandy Walnut
Bútor típusa: függesztett
Ismerje meg modelljeinket és válasszon az Önnek megfelelő szín - , forma- és méretválasztékból, és ne feledje, hogy bármelyik bútor mellett is dönt: kényelmet, praktikumot és funkcionalitást adunk Önnek!
A BANNIO termék használata során valóban a komfort érzését adja. A bútor családok között válogatva legyen szempont a fürdőszoba szekrényben is, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön és Ön valóban jól érezze magát a reggeli készülődés vagy a nap végén való kikapcsolódás során.
A nagy fiókok teljes mélységben nyithatóak, így könnyen átláthatóvá válik, hogy hová tettük a hajszárítót, fésűt, borotvát, de mélységükben akár a flakonok, kéztörlők is jól elférnek; a kisebb rekeszekben jól tárolhatók az apróbb piperék.
Amennyiben kiegészítő szekrényre van szüksége polcos, állószekrényekkel bővítheti a tárolóhelyek számát.
Az Ön kényelmét szolgálja az is, hogy minden ajtó és fiók fékezőmechanikával illetve csapódásgátlóval felszerelt, így zajmentesen nyithatók és csukhatók.
Gyártó:Bannio
A termék súlya: 35.00 kg / db

Értékelje a terméket
E-mail címét nem adjuk ki harmadik félnek.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!

Kapcsolódó termékek

Komplett fürdőszobabútor, Bannio Easy Kyra Sandy Walnut 70cm 72999-K

125.600 Ft/db

- +
Kosárba
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés